Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Bridgestone Presents The Champ Car World Series Powered by Ford

Verstappens manager bekræfter Champ Car forbindelse

CCWS 
29/11/06 

Ifølge Huub Rothengatter, der har været manager for Jos Verstappen siden hans entre i Formelklasserne for 15 år siden, er det korrekt der er konkrete forhandlinger om en Champ Car World Series debut.
 

"Da Jos selv har oplyst om forhandlingerne, kan jeg ikke benægte det".
Forespurgt om, hvilket team, der er tale om, oplyser Huub Rothengatter, at der er tale om forhandling " med flere teams".

Grundet de mangeårige forbindelser mellem Phillips og Huub Rothengatter/Verstappen, og Phillips forøgede engagement i motorsport, må man antage pengene til satsningen er til stede.
Så det ser ud til, det nu vil lykkes Jos "the boss" (igen) at kick-starte sin karriere.

I starten af 2005 kæmpede Jos Verstappen mod Ronnie Bremer, om en plads hos det daværende HVM team.
Den kamp vandt Ronnie som bekendt, delvist på tilsagn om sponsormidler, han alligevel ikke mødte op med - og blev derfor, som "hævn" snydt af HVM senere med 2006 kontrakten, der alligevel ikke blev til noget!

De økonomisk anstrengte teams i Champ Car, går nu efter de sikre penge, så "nye talenter" uden mange penge, vil desværre ikke have store muligheder i 2007.
Så en, trods alt, anerkendt og forholdsvis ung kører som Jos Verstappen, vil stå med stærke kort på hånden, når sæderne fordeles.

Søren Christensen


Læs mere om:
  • Jos Verstappen
  •      D4 Enterprise Solutions