Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Touringcar Challenge

Casper Elgaard: Årets Bilsportskører

Danish
Touringcar
Challenge 

25/11/06 

Dansk Automobil Sports Union har valgt Casper Elgaard som Årets Bilsportskører 2006. Blandt kandidaterne var også Jan Magnussen, Tom Kristensen og Morten Jespersen.
 

Casper Elgaard vandt i år sin tredje DTC-titel i træk. Den altid smilende Casper Elgaard har udviklet sig til at være et mønstereksempel på en top-professionel racerkører, et fornemt udstillingsvindue for dansk motorsport og ikke mindst et godt forbillede for de mange unge kartkørere.

28-årige Casper Elgaard her gennem hele karrieren kørt masser af løb i udlandet og har kørt alt lige fra internationale kartingløb til 24-timers løbet på Le Mans. Blandt de seneste bedrifter på de udenlandske racerbaner er en optræden som gæstekører i den tyske VW Polo Cup, hvor DTC-mesteren meget ubeskedent gik hen og vandt i sit bare andet løb i bilen.

Casper og Team Essex arbejder i øjeblikket på at vi får den tredobbelte DTC-mester at se enten i den tyske DTM-serie eller WTCC, VM for standardvogne.


Læs mere om:
  • Casper Elgaard
  •  
     
     
    Undgå billetkøen - Køb dine billetter her