Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Grand Prix 2

Andreas Zuber skifter til iSport

Grand Prix 2 
24/11/06 

En af løbsvinderne i GP2 klassen, Andreas Zuber skifter fra Trident til iSport teamet i 2007. Den talentfulde kører vil have flere sejre.
 

Andreas Zuber havde ikke nogen let sæson i 2006. Det helt nye Trident team var alt for ustabile i deres indsats. Det lykkedes dog for Andreas Zuber at køre en sejr hjem i Tyrkiet, og få points i et par andre løb også, men alt i alt var det ikke tilfredsstillende for køreren.

Ved de seneste afholdte tests, har han testet hos et af de førende teams i GP2 klassen, iSport, og det har nu mundet ud i kontrakt hos teamet, og den første som teamet bekræfter til 2007 sæsonen.

Andreas Zuber:
”Jeg er sikker på at vi kan være med i kampen om mesterskabet. Jeg har allerede fået gode venner hos iSport ved de afholdte tests, og jeg kan næsten ikke vente på at komme til at arbejde med dem.”


Andreas Zuber - her hos sin nu tidligere arbejdsgiver
(Foto: GP2 Series)

Teamet har i en kort pressemeddelelse blandt andet udtalt:
”Efter hans første sejr i Tyrkiet, er han næsten tvunget til at lave et godt indtryk i 2007.”

En måske lidt kynisk udtalelse, men iSport er et af de teams der absolut er med i toppen af GP2 klassen, og dermed forventer de også noget af de kørere der får kontrakt med teamet. Så selvom Andreas Zuber er optimist, så skal der også arbejdes.

Dons

Læs mere om:
  • Andreas Zuber
  • iSport International
  •