Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Touringcar Challenge

Perfection Racing har indgået kontrakt med Jesper Carlsen

Danish
Touringcar
Challenge 

21/11/06 

Det var ventet, at Pontus Mörth ville blive den ene kører hos Perfection Racing, men det vil formodentlig være en overraskelse for de fleste, at Jesper Carlsen bliver den anden.
 

”Vi har valgt Jesper, både fordi han er en kører med en god portion erfaring fra flere klasser, men også fordi han har en lang række flotte resultater. Jeg ved godt, at han ikke har kørt så meget i Danmark, men det bliver nok en større fordel end ulempe, når der skal snakkes med ingeniørerne fra Ray Mallock om opsætning af bilen”, siger en glad Michael Klostermann.

Perfection Racing har nu fået alle aftaler med kørere på plads, da det desværre viste sig, at Ray Mallock ikke havde kapacitet til at bygge den tredje bil. ”Jamen, det er da ærgerligt, men vi vil altså hellere nøjes med to biler i toptrim end tre halvfærdige”, griner Kent Bo Steffensen. Bilerne kommer nu hjem fra Macau til Ray Mallock, hvor de bliver strippet fuldstændig og bygget op fra bunden. Perfection Racing stiller derfor med to helt opdaterede biler.

Perfection Racing


Læs mere om:
  • Jesper Carlsen
  • Michael Klostermann
  • Perfection Racing
  •  
     
     
    Undgå billetkøen - Køb dine billetter her