Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Bridgestone Presents The Champ Car World Series Powered by Ford

Bourdais dropper Formel 1 tankerne

CCWS 
17/11/06 

Franskmanden Sebastien Bourdais er begyndt at tvivle på, at han nogensinde kommer til at køre Formel 1 Grand Prix løb, og stiler derfor efter endnu en sæson i Champ Car World Series.
 

Med tre Champ Car World Series mesterskaber på stribe, skulle man ellers tro at døren til Formel 1 stod åben for 27 årige Sebastien Bourdais, men der er ingen teams der har vist interesse for ham.
Selv ikke et Formel 3000 mesterskab i 2002, samt Champ Car World Series mesterskaberne i 2004, 2005 samt 2006, er altså nok til at skaffe ham en plads i verdens mest eftertragtede formel klasse.

Sebastien Bourdais oplyser at han pt. forhandler med flere Champ Car World Series teams, om en kontrakt for 2007 sæsonen.
Ligesom tanken om Formel 1 er droppet, så er også tankerne om eventuelt at skifte til NASCAR blevet sat på hold i øjeblikket.
Han satser nu fuldt på Champ Car World Series, samt på at deltage i 24-timers løbet på Le Mans, hvor han lige nu forhandler med Peugeot teamet.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Sébastien Bourdais
  •