Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Vinder Fisichella VM i 2007?

Formel 1 
13/11/06 

Fisichella mener selv han kan vinde F1 titlen næste sæson
Giancarlo Fisichella er overbevist om at han kan kæmpe med, og vinde, i kørerens verdens mesterskab i 2007 sæsonen, selv om Renault køreren havde en temmelig skuffende 2006 sæson.
 

Den italienske kører fra Rom blev i de sidste to år sat i skyggen af sin teamkammerat, den nuværende verdensmester, Fernando Alonso efter den spanske kører har vundet verdensmesterskabet for andet år i træk. Fisichella kom ”kun” på fjerde pladsen i 2006 sæsonen, 60 point efter Alonso.

Fernando Alonso skifter næste år til McLaren, det er spørgsmålet om han kan være med helt fremme, og vise de samme takter som han gjorde i Renault'en i år.
Fisichella derimod mener han kan være med helt fremme hvor gassen brænder, bland andet fordi han forsætter i en driftsikker bil som han kender, hvorimod både Kimi Raikkonen og Alonso skal kører i nye biler.

”Jeg ved at jeg har en rigtig god bil til min disposition, samtidig med et godt team, som jeg har arbejdet sammen med i to år, så vi kender hinanden godt”. Og forsætter Giancarlo Fisichella med at sige til Gazzetta dello Sport: ”Jeg er sikker på at kunne vinde verdensmesterskabet. og vil være en alvorlig konkurrent til Raikkonen og Alonso.”

Giancarlo Fisichella vil få det unge finske talent Heikki Kovalainen som teamkammerat i næste sæson.

Selch

Læs mere om:
  • Giancarlo Fisichella
  • Mild Seven Renault F1 Team
  •