Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Clio Cup - DK

Så ser vi frem til 2007

Clio Cup - DK 
20/10/06 

Clio CupPro Four Racing slutter sæsonen 2006 med flotte placeringer i Clio Cuppen. Det har betydet at vi I sæsonen 2007 øger ambitionsniveauet, hvor vi satser på podiepladser. Dette sker ved at organisationen i Pro Four Racing er styrket og sponsorerne bag Pro Four Racing bakker op om de nye tiltag.
 

Kontrakterne med kørerne er på plads for sæsonen 2007 og der vil være 3 Clio cup biler. Omkring hver bil vil der være tilknyttet faste mekanikere, hjælpere m.v. Kørerne vil blive coachet både af professionelle coaches og en erfaren kører der har valgt ”træner” gerningen i et moderne racer team.

Til sæsonen 2007 vil der blive købt en meget spændende og konkurrencedygtig bil, som skal deltage i DTC privat cuppen. Med denne investering kommer Pro Four Racing helt i top i Dansk motorsport, som et at de få team hvor sponsorerne ikke er de samme personer som team ejerne. Til denne DTC bil forhandler Pro Four Racing med forskellige kørere, men forventer nok først at have en aftale på plads sidst på året. Der tilsigtes en kontrakt med en kører der har potentiale til at vinde privat cuppen i 2007. I år 2008 vil man finde mere end den ene DTC bil i Pro Four Racing og der vil være deltagelse helt i front.

Pro Four Racing har med denne opjustering af ambitionerne sikret sig stor opbakning fra medarbejder, kører og sponsorer, ”hvor lysten til at være et ”winner” team er den store drivkraft” udtaler team ejer Peter Faarborg, der også ser frem til en meget spændende sæson i 2007.

Pro Four Racing
Jan Gripping


Læs mere om:
  • Pro-Four-Racing
  •