Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

FIA GT

Spyker er ved at gøre sig klar til 2007

FIA GT 
18/10/06 

Spyker Squadron, fabriks teamet, skal deltage til den afslutende afdeling af FIA GT serien der køres i Dubai, der vil de stille til start med to Spyker C8 Spyder GT2R biler, samt fire rutinerede kørere.
 

Bilen med nummer 85 skal køres af Jeroen Bleekemolen og Jonny Kane, mens bilen med nummer 86 skal køres af Peter Kox og Peter Dumbreck.

Dubai FIA GT løbet bliver det sidste løb Spyker Squadron køre med de to Spyker C8 Spyder GT2R racere. Efter løbet fragtes bilerne tilbage til basen i Holland, hvor de skilles total ad og genopbygges til 2007 specifikationer.
Der er lige nu forhandlinger om at bilerne skal køre i ALMS serien i 2007, men intet er endelig på plads endnu, så er du interesseret i en eller begge biler kan du sende en mail til vanrennes@spykercars.com.

Spyker Squadron er allerede nu i gang med at bygge 2 nye biler til teamet, uden at de ellers vil offentliggøre mere om deres planer for den kommende sæson.

Vejgaard

Læs mere om:
  • Dubai
  •      ASETEK SIMSPORTS