Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DTC Cup

Jesper Sylvest: ”Denne sæson skal revancheres”

DTC Cup 
17/10/06 

Årets finale i Danish Touringcar Championship på FDM Jyllandsringen kom på mange måder til at ligne alle sæsonens øvrige løb for Jesper Sylvest. Atter var der små fremskridt at hente, men uheld betød, at det ikke kunne udmønte sig i nævneværdige resultater i de to løb.
 

”Vi prøvede med nogle forskellige set-ups, og jeg fandt også lidt tid, men det gjorde de andre også. Vi avancerede tidsmæssigt, men ikke pladsmæssigt, og det var jo ikke godt nok,” fortæller Jesper Sylvest, som hurtigt blev sat ud af spillet i pre-finalen, da han blev ramt af en konkurrent for enden af banens langside.

”I første heat blev jeg kørt af banen af Mike Legarth, og folk der ser det på video kan se, at han ikke er langt nok oppe. Men det kan vi ikke gøre noget ved,” siger køreren i den lyseblå BMW. ”Andet heat skulle jeg så starte bagest. Jeg fik lavet en fornuftig start, kom godt af sted og var oppe og ligge som nummer femten. Jeg havde nogle dyster med Tom Pedersen, men han var hurtigere end mig, så jeg lod ham komme forbi. Franskmanden Julien Briché kom bagfra, da der var fem omgange tilbage, og jeg forsøgte at holde ham tilbage ved at køre optimalt, og det lykkedes mig faktisk at køre min hurtigste omgang på næstsidste omgang.”


I finalen kæmpede Jesper Sylvest med Tom Pedersen.
(Foto: Sylvest Motorsport)

Slutfacit blev en sekstendeplads, som ikke udløste point til mesterskabet, hvor Jesper Sylvest endte på en sammenlagt nittendeplads. Til privatkørernes DTC Cup blev det til syv points, og det rakte til en sammenlagt ottendeplads i privatisternes turnering. Det er alt sammen resultater, som den lange nordsjællænder ikke havde forventet, da han for et år siden skiftede sin forhjulstrukne Citroën ud med den baghjulstrukne BMW.

”Jeg ved godt, at andre siger, at den baghjulstrukne BMW er for suveræn, men den skal bare køres så meget anderledes end det, jeg er vant til, og det passer ikke til min kørestil. Man skal tage det roligt for at køre hurtigt med den, og dem, som kender mig, ved, at det ikke passer til mit temperament. Jeg kan da ikke se min omgangskreds i øjnene med det resultat, vi har haft i år. Det er bare ikke godt nok,” indrømmer Jesper Sylvest.

”Inden DM-finalen havde jeg et møde med min hovedsponsor Becher Madsen-Service, og han har heldigvis ikke tabt troen på mig. Denne sæson skal revancheres. Jeg ser frem til, at jeg hurtigst muligt kommer i gang med den næste sæson. Indenfor de næste par uger skal jeg teste et par forhjulstrukne biler, så jeg kan få afgjort min DTC-fremtid. Jeg ser meget positivt på næste år, og jeg er overbevist om, at jeg nok skal få vendt skuden. Jeg vil gerne ønske mine sponsorer, støtter og race-venner et snarligt gensyn.”

Sylvest Motorsport


Læs mere om:
  • Jesper Sylvest
  • Sylvest Motorsport
  • Jyllandsringen
  • 15/10/06 - Jyllandsringen - Danish Touringcar Challenge - DM
  •