Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Advan Cup

Anders fik motorproblemer

Advan Cup 
17/10/06 
Yokohama

Dette års DM Finale på Jyllands-Ringen, blev ikke helt problemfri for Advan Cup køreren Anders Christensen, der fik motorproblemer på sin Peugeot 307 EPO II racer.
 

Motorproblemerne opstod allerede i træningen lørdag formiddag, hvor Anders nåede at køre 15. hurtigste tid, mens motoren endnu kørte.


(Foto: Motorsporten.dk)

Med raceren tilbage i pitteltet, kunne Anders og hans hjælpere konstatere at motoren ikke stod til at redde, der var kommet et stort hul i siden på motorblokken.
Nu var gode råd dyre, men hjælpen var dog nærmere end man næsten havde kunne turde håbe på, for konkurrenten i naboteltet, Team Schantz, havde en ekstra motor med og den fik Anders lov til at købe.

Tiden med at skifte motoren, samt at gøre raceren klar igen, forhindrede Anders i at deltage i tidtagningen, så han skulle starte allerbagerst i det 24 biler store felt til lørdagens løb.
I løbet kunne Anders køre sig op på 17. pladsen, og dermed sikre sig et lidt bedre udgangspunkt til søndagens løb.


(Foto: Motorsporten.dk)

Igen i søndagens løb kørte Anders sig op gennem feltet, således at han sluttede på 10. pladsen.

"Det var en ærgerlig måde at slutte sæsonen på, og man kan ikke lade være med at spekulere på hvad det kunne være blevet til, hvis ikke jeg havde skulle starte bagerst til det første af løbene" - udtalte Anders Christensen efter weekenden.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
 • Anders Christensen
 • Jyllandsringen
 • 15/10/06 - Jyllandsringen - Advan Cup
 •  
   

  Advan Cup nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af:
   
   
   
  Undgå billetkøen - Køb dine billetter her