Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel Ford 1800

Hvem vinder Formel Ford?

F1800 
13/10/06 

Nicki Thiim vs. Egebart, Humborstad, Olsson
Nicki Thiim har ført DM-kampen siden Padborg i maj, men alligevel har 11 podiebesøg i 14 løb ikke afgjort titlen på forhånd. Småuheld, en erfaren konkurrent, samt sæsonudsving fra en norsk og en svensk kører, gør at fire kørere har chancen denne weekend.
 

To andenpladser kan sikre Thiim og HP Racing titlen. Generelt har han haft førerrollen, men er blevet udsat for uheld der stadig gør ham til topfavorit, men ikke mester.
Anders Ole Egebart har før vundet titlen på ungdommelig uerfarenhed (fra konkurrentens side), men han får brug for den storform han brugte ved åbningsløbet i starten af sæsonen, hvor han sluttede som topscorer.

Treer og firer Kim Humborstad og David Olsson har haft deres øjeblikke og kan stadig blande sig i finalen, men skal også have mere end heldet i spøjten til finalen.

Advantage Nicky Thiim: han kan vinde løb, han gennemfører som regel og så har han haft den rette grad af held i 2006 - da han udgik på sidste omgang af Sturups andet løb, scorede han stadig seks point for den præstation.

Jesper O. Hansen

Læs mere om:
  • 15/10/06 - Jyllandsringen - F1800
  •  
     
     
    Undgå billetkøen - Køb dine billetter her