Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Touringcar Challenge

Startforbud til Andreas Simonsen

Danish
Touringcar
Challenge 

09/10/06 

Den regerende mester i den svenske S60 Challenge serie, Andreas Simonsens vandt udover rmesterskabet også chancen for at deltage i DTC klassen ved DM Finalen - men han har fået startforbud.
 

Da Andreas Simonsen endnu ikke er fyldt 18 år, og derfor kører på ungdomslicens, så tillader reglerne for DTC klassen ikke at kan stiller op i den.
Men det svenske bilsports forbund (SBF) havde ansøgt DASU om en dispentation, så den unge svensker kunne stille op alligevel.

Sagen blev drøftet på banesportsudvalgsmødet i dag, og her blev ansøgningen om en dispentation afvist.

I referatet fra Banesportsudvalgsmødet står der:
Ansøgning fra SBF om Andreas Simonsens deltagelse i DTC finalen
SBF ansøger om dispensation for ovennævnte. Ansøgningen afslås, da udvalget ikke ønsker at dispensere fra de alderskrav, der gælder ifølge reglementet.

Det vides endnu ikke om Polestar Racing og Volvo vælger at indsætte enten nummer to eller tre i S60 Challenge mesterskabet, Andreas Ebbesson eller Mikael Granberg, i DTC løbet ved DM Finalen. Eller om de nu helt trækker sig fra deltagelsen i løbet.

Læs også:
03.10.2006 - 'Shoot-out' om DTC deltagelse
04.10.2006 - Andreas Simonsen fik DTC pladsen til DM Finalen


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Andreas Simonsen
  • Jyllandsringen
  • 15/10/06 - Jyllandsringen - Danish Touringcar Challenge - DM
  •  
     
     
    Undgå billetkøen - Køb dine billetter her