Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Citroen SAXO Cup

Det gælder tredjepladsen

Saxo Cup 
10/10/06 

OK Saxo Cuppens elvte sæson nærmer sig sin afslutning. # 66, Claus Christensen har nu så mange point, at han allerede nu er sikker vinder af årets mesterskab. På andenpladsen er # 4, Jørn Vestergaard, og selv om de to på en god dag kører lige op, er Claus så langt foran, at Jørn ikke kan nå ham i den samlede stilling.
 

# 66 Claus Christensen blev efter div. uheld nr. 4 sidste år. I år er han sluppet for disse uheld og har virkelig satset på at vinde mesterskabet.
Claus lægger ikke skjul på, at de ens biler i Saxo Cuppen giver tætte kampe, og det er ikke ham der giver sig, når bilerne ligger side om side.
# 4 Jørn Vestergaard er i år startet ud på sin sjette sæson. Trods jobskifte har Jørn fået tid til at køre alle afdelinger idet han håbede at snuppe mesterskabet i år. Jørn er den mest erfarne kører i Saxo-feltet og hans bedste resultat var en andenplads i 2004.


Claus Christensen (th) og Jørn Vestergaard (tv) har afgjort de to første pladsen i årets OK Saxo Cup. Dennis Bannergaard (i midten) ligger p.t. på tredjepladsen. Men det kan ændre sig.
(Foto: Saxo Cup)

Så er der langt mere kamp om tredjepladsen. Her står kampen mellem unge # 59, Dennis Bannergaard og veteranen # 9, Poul Dalgas. De to har hele sæsonen skiftes til at besætte tredjepladsen, og efter den ene liste ligger Poul Dalgas bedst med 275 point til Dennis Bannergaard der har 266 point. Men tager man listen, hvor de to dårligste løb er fratrukket (og det er den korrekte), ligger Dennis Bannergaard bedst med 263 point, hvor Poul Dalgas har 259 point.

# 9 Poul Dalgas er 46 år gammel og bare 1,58 m. høj. Han har på nær nogle sabbatår været med helt fra Saxo-Cuppens start 1996. Blev nr. 2 i 1996 og har i år satset meget på at blive mester.
# 59 Dennis Bannergaard er med sine 22 år en af Saxo Cuppens unge kørere.
Det er hans anden sæson i Saxo Cuppen, og specielt i år han flere gange præsteret at køre fra de bedste i klassen. Men Dennis er også den kører, der kan sætte det hele over styr ved at rode sig ind i nærkampe, der giver skader og dårlige placeringer.

Selv om OK Saxo Cuppen kører på sin sidste sæson, bliver der stadig kørt godt og underholdende motorløb i den elleve år gamle klasse. De sidste to løb på Padborg Park var så underholdende og spændende, at det slår alle rekorder. Jørn Vestergaard har slet ikke opgivet, at give Claus Christensen kamp til stregen, og Dennis Bannergaard og Poul Dalgas kæmper hårdt om tredjepladsen.

OK Saxo Cup 2006 stillingen i top 5:
(de to dårligste resultater fratrækkes slutresultatet)
1 Claus Christensen 375.
2 Jørn Vestergaard 333.
3 Poul Dalgas 275.
4 Dennis Bannergaard 266.
5 Henrik Poulsen 216.

OK Saxo Cup 2006 stillingen i top 5:<(B>
(med de to dårligste resultater fratrukket)
1 Claus Christensen 343.
2 Jørn Vestergaard 301.
3 Dennis Bannergaard 263.
4 Poul Dalgas 259.
5 Henrik Poulsen 208.


Læs mere om:
 • Claus Christensen
 • Jørn Vestergaard
 • Jyllandsringen
 • 15/10/06 - Jyllandsringen - Saxo Cup
 •  
   

  Citroen SAXO Cup nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af:
   
   
   
  Undgå billetkøen - Køb dine billetter her