Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Touringcar Challenge

Jens Møller skifter team

Danish
Touringcar
Challenge 

09/10/06 

Fortsætter DTC-karrieren hos JM Racing
Oprindeligt var det planen, at Jens Møller skulle have kørt årets sidste afdeling af Danish Touringcar Championship for Hartmann Honda Racing – præcis som han gjorde i den foregående afdeling for fjorten dage siden på Padborg Park. Men det bliver i stedet for JM Racing, at han stiller til start.
 

”Det virker måske lidt drastisk at skifte team midt i det hele, og jeg har det også skidt med at bryde med Hans Hartmann, for jeg har den holdning, at et ord er et ord,” siger Jens Møller.

”Men efter at have kørt Hondaen på Padborg Park har jeg grublet meget over, om det er i en forhjulstrækker eller en baghjulstrækker, jeg skal fortsætter min karriere i DTC. Når alt kommer til alt, må min konklusion nok være, at jeg fungerer bedst i en bagshjultrækker.”

Jens Møller har derfor forhandlet med JM Racing om at køre for teamet i en af de BMW 320si E90-modeller, man indsætter til næste år, og det hele er endt med en kontrakt for 2007.

”Set i det lys synes jeg, at det var dumt at bruge det sidste løb i år til at køre i en forhjulstrækker, da det ikke vil være noget, jeg kan bruge fremadrettet, så i stedet har JM Racing lejet min gamle BMW, som Kurt Thiim har kørt med i år, og den kører jeg så med i DM-finalen,” siger Jens Møller, som fredag testede sin nye, gamle bil på Jyllandsringen. Her præsterede han at være tre tiendedele af et sekund hurtigere end sine kommende teamkammerat, Michael Outzen.


Læs mere om:
 • Jens Reno Møller
 • JM Racing
 • Jyllandsringen
 • 15/10/06 - Jyllandsringen - Danish Touringcar Challenge - DM
 •  
   
   
  Undgå billetkøen - Køb dine billetter her