Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formula Renault 2.0 Nordic Series

Medalje til Micke Ohlsson i Formula Renault

Formula Renault
2.0 Nordic Series 

07/10/06 

Formel Renault Scandinavian CupSveriges hurtigeste racerklasse
Da den sidste afdeling blev kørt i den forgangne weekend på Mantorp Park sluttede Micke Ohlsson af med en sammenlagt tredieplads i Formula Renault Nordic Series.
 

I weekendens første heat blev Micke påkørt allerede kort efter starten og måtte derfor udgå. Dermed skulle han starte sidst i søndagens heat, det forhindrede ikke Micke i at køre sig op igennem feltet til en velfortjent fjerdeplads.

- Vi har haft en del uheld i slutningen af denne sæson og det havde jeg allermindst brug for her til finalen; udtaler Micke. Med dette i baghovedet og det faktum at vi manglede deltagelsen i 1. heat, er jeg ganske tilfreds med mesterskabsmedaljen.


Uheld gav Micke en samlet 3. plads - nu satses der på en international karriere.
(Foto: Tommy H. Galskjær)

- Desværre er det ikke blevet til det vi håbede på med den nordiske serie; udtaler Teamchef Stanley Dickens. Derfor begyndte vi tidligt i sæsonen at planlægge en international deltagelse og det har naturligvis påvirket Mickes resultater i år. Dette til trods for at han har kapaciteten til at vinde både på hjemme og udebane. Det er det vigtigeste lige nu.

Nu laves der nye planer og hvis alt går i hak venter der os allerede til vinter nogle spændende opgaver.

- Vi håber at de resultater som Micke har udvist skal bære frugt allerede til vinter; udtaler Stanley Dickens. For at han kan videreudvikle sig kræves det at han kommer til at køre meget mere og det skal helst ske på de internationale baner.
Dette er lige netop vores strategi.

Henrik Bess

Læs mere om:
  • Micke Ohlsson
  • Mantorp Park
  •