Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel Renault 2000 Europa Serie

Kasper Andersen toer på Le Mans

FR 2000 EU 
02/10/06 

Formel Renault 2000 Europa SerieMed fire overhalinger på første omgang lykkedes det Kasper Andersen at køre en flot andenplads hjem ved næstsidste afdeling af europamesterskab for Formel Renault 2,0 på Le Mans.
 

Kasper Andersen nåede næsten helt til tops på Le Mans i Frankrig i denne weekend. Med en imponerende start og to flotte overhalinger i første sving, lykkedes det racerkøreren fra Silkeborg at køre sig op på en flot andenplads. Og selv om der på grund af uheld kom safety car på banen, var Kasper Andersens andenplads aldrig i fare.


Kasper Andersen i den blå og gule Formel Renault kørte lørdag en sikker andenplads hjem på Le Mans.
(Foto: Anders Correll)

- Jeg er meget glad for denne andenplads. Det gik rigtig dårligt ved tidtagningen, hvor det kun lykkedes mig at køre en sjetteplads hjem, selvom jeg havde været blandt de tre hurtigste ved træningen. Derfor var det helt perfekt, at det lykkedes at blive toer her på Le Mans, siger Kasper Andersen.

Med andenpladsen indkasserede Kasper Andersen 12 point hvilket p.t. placerer ham på en samlet syvendeplads i kampen om europamesterskabet for Formel Renault 2,0. De forreste kører ligger dog så tæt, at Kasper har særdeles gode chancer for at blande sig i top fem. Kasper Andersens teamkammerat Chris van der Drift udgik af løbet på Le Mans, men ligger stadig til at vinde europamesterskabet.

Vinder af lørdagens sene afdeling af europamesterskabet for Formel Renault 2,0 blev belgieren Bertrand Baguette.

Anders Correll


Læs mere om:
  • Kasper Mengers Andersen
  • Bugatti
  •