Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formula Renault 2.0 Nordic Series

Det Nordiske Formel Renault mesterskab på Mantorp Park

Formula Renault
2.0 Nordic Series 

29/09/06 

Formel Renault Scandinavian CupVinderchance for Alexander Haegermark i Formel Renault finalen
Nu gælder det finalen og jeg er mere tændt end tidligere. Da de hurtigeste tider udeblev på Ring Knutstorp, skal jeg have revanche ved at vinde min første sejr i år.
 

Jeg træner ved at være instruktør ved en BMW-motordag i Anderstorp i denne weekend, så er nakkemuskulaturen godt gennemarbejdet og klar til næste weekends indsats i finalen på Mantorp Park.

Der forventes et rekordstort publikum til finalen d. 30/9-1/10 på over 25 000 tilskuere så det bliver rigtigt sjovt at forsøge at få Lambretta-bilen højest op på podiet denne gang. Sejrherren i mesterskabet er allerede fundet og han deltager ikke i sidste løb. Derfor har jeg alletiders chance for at køre en førsteplads hjem.

Det skulle også medføre at jeg kan snuppe sølvet i det endelig mesterskab. Det ville bare være super at få denne placering i hus inden næste sæson af Nordeuropæiske Formel Renault NEC.

Efter finalen på Mantorp afvikles d. 8. oktober årets andet Wheels & Wings Event på Ljungbyheds Flyveplads. Formel Renault-bilerne skal også varmes op d. 11-12 oktober. Der tager hele teamet plus nogle nye kørere som er interesserede i at køre i teamet til næste år ned til Oschersleben for at træne intensivt inden sæsonen 2007.

Som om at det ikke var nok er jeg blevet indbudt til at være gæsteinstruktør d. 13. oktober hos Expressen Motorklub sammen med STCC-lederen, Thed Björk. Her indtages Mantorp af ca. 30 bilentusiaster. Hvor jeg skal formidle mine køretips så godt jeg nu kan.


Gode vinderchancer for Alexander Haegermark
(Foto: Tommy H. Galskjær)

Henrik Bess

Læs mere om:
  • Mantorp Park
  •