Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Clio Cup

Nu begynder det at snerpe til

Clio Cup 
24/09/06 

Clio CupDer er ikke mange løb tilbage inden finalen på Jyllands-Ringen i oktober, så i øjeblikket sidder alle og tæller point sammen og forsøger at regne den ud, men heldigvis skal det afgøres ude på asfalten.
 

Dagens løb på Padborg Park var lidt specielt, idet banen føltes meget glat – og det satte sit præg på løbene i de andre klasser med mange afkørsler. Det fik ingen indflydelse på Clio’ernes opførsel, men løbet blev spændende nok alligevel.


Brian Mikkelsen
(Foto: Pro Four Racing)

Tidskørslen havde lidt skuffende kun givet Brian Mikkelsen en syvendeplads med Petter Granlund 26/100 af et sekund efter. Thomas Wulff havde ikke banen i kroppen, så han var ikke helt utilfreds med en startplacering som nummer 18.


Petter Granlund
(Foto: Pro Four Racing)

Starten var ret kaotisk med en del skubberi helt over til Audi-kurven. Undervejs blev Bjørn Smedegaard hjulpet ud i sandkassen af Brian Mikkelsen, som på den konto måtte indkassere en tur gennem strafbanen.

Herefter faldt der ro over feltet og Brian kunne nu blot forsøge at køre op til Henrik Larsen, der havde fået lidt ekstra luft. I mål manglede der et halvt sekund i at hente Lille Larsen, mens der var stort set samme afstand ned til Petter Granlund. Thomas Wulff forbedrede sin placering med to pladser.


Thomas Wulff
(Foto: Pro Four Racing)

I den samlede stilling er Brian Mikkelsen nu nummer 4 – kun et point foran Jacob Kristensen, så der er lagt op til spændende race i resten af sæsonen.

PF-Racing

Læs mere om:
  • Brian Mikkelsen
  • Petter Granlund
  • Pro-Four-Racing
  • Padborg Park
  • 24/09/06 - Padborg Park - Clio Cup - DK
  •