Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Nelson Piquet Jr. klar til test

Formel 1 
17/09/06 

Vicemesteren i GP2, Nelson Piquet Jr. får sin første test for Renault i den kommende uge på Silverstone.
 


Nelsinho er klar til at teste for Renault
(Foto: GP2 Series)

Den brasilianske kører har fået kontrakt med teamet med henblik på at blive mere komplet i forhold til måske senere at kunne tage springet til Formel 1. Nelsinho - som han kaldes for at gøre fornavnet forskelligt fra sin berømte far - har været et godt bud på en ny topkører, men talentet har lige skullet pudses af. Nu får han chancen for at gøre sig klar mod Formel 1.

"Jeg ser virkelig frem til min første test for Renault i næste uge. Jeg kan virkelig godt lide Silverstone og har kørt der en del, så det er godt at jeg ikke skal bekymre mig om at lære banen, men kan fokusere på bilen," siger brasilianeren forud for de tre testdage.

Han kommer til testen hvor han kører sammen med Renaults kommende Grand Prix kører, Heikki Kovalainen. Der er ventet regn til testen, men teamet ønsker at gennemføre mest muligt i den sidste test i 2006-sæsonen.

Benji

Læs mere om:
  • Nelson Piquet Jr.
  • Mild Seven Renault F1 Team
  •