Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Formel 1

Klien ud - Doornbos ind

Formel 1 
12/09/06 

Det mange formåede før det italienske, skete først mandag. Robert Doornbos erstatter Christian Klien i årets sidste 3 Grand Prixer.
 

Mange formodede at Charistan Klien ville ryge ud inden det italienske Grand Prix. Disse formodninger holdt ikke stik, men alligevel holder udskiftningen stik. Red Bull har mandag udsendt en officiel pressemeddelelse om at Robert Doornbos erstatter C. Klien i de resterende 3 Grand Prixer.


C. Klien ryger ud ...
(Foto: Gepa Pictures)

Grunden til skiftet har tilsyneladende 2 årsager. Først og fremmest at Klien ikke har præsteret det forventede, men også at han i den seneste tid har meldt ud, at såfremt han ikke kan finde et job i Formel 1, ja så vil han søge i andre klasser. Udtalelserne fra Klien er sikkert kommet fordi han har været under pres fra flere sider.


mens R. Doornbos kommer ind
(Foto: Gepa Pictures)

Doornbos er derimod lykkelig over at han har fået de 3 Grand Prixer som kører. Det er for ham én tilbagevenden til Grand Prixerne. Han har tidligere kørt for Minardi - ligesom en utrolig stor del af feltet faktisk har.

Dons

Læs mere om:
  • Christian Klien
  • Robert Doornbos
  • Red Bull Racing
  •      ASETEK SIMSPORTS