Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Italiens Grand Prix - Renault Preview

Formel 1 
07/09/06 

Renault Teamet benyttede sig ligesom deres konkurrenter, af sidste uges relativt sjældne test mulighed på Monza banen forud for denne weekends Grand Prix, til at optimere deres biler til banens nye asfalt.
 

Teamet fokuserede hovedsageligt på forskellige dæk gummiblandinger, da dette formentlig vil vise sig at blive en af de absolut afgørende faktorer denne weekend til Italiens Grand Prix. Teamet gjorde brug af deres tre kører Fernando Alonso, Giancarlo Fisichella og Heikki Kovalainen som alle arbejdede utroligt hårdt, i et forsøg på at forbedre teamets muligheder i kampen om Mesterskabet.


Alonso vil helt sikkert satse hårdt på en sejr denne weekend, foran Ferrari´s fanskare
(Foto: renault-f1)

Christian Silk som er chef for test afdelingen udtalte efter de tre dages testkørsler, at alle havde arbejdet utroligt hårdt og at man havde indsamlet en hel utrolig mængde informationer som man forhåbentlig kunne gøre god brug af i weekendens løb.

Nu skal det så blive interessant og se, om Alonso kan bevare roen og overblikket denne weekend og udnytte de 11 points forspring han trods alt modgangen på det sidste, stadig har. Der hersker umildbart ingen tvivl om, at Ferrari vel nok har de bedste kort på hånden lige nu, og presset ligger derfor på Renault teamet. Dette bliver helt sikkert en af de mest spændende weekender.

K.D.

Læs mere om:
  • 10/09/06 - Monza - Formel 1 - FIA F1
  •