Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Clio Cup

Anden dag til Grand Prix Danmark

Clio Cup 
05/09/06 

Clio CupWeekendens andet løb i Fleggaard Clio Cup havde næsten perfekte vejrmæssige betingelser i en weekend med meget omskifteligt vejr, hvorfor med en vis spænding så frem til løbet. Gårsdagens mangel på fart skulle gerne være afhjulpet, men kun tiden ville vise det.
 

Starten forløb i god ro og orden og efter et par omgange var der faldet ro over feltet. Petter Granlund havde hurtigt vundet en placering, men kunne ikke gøre meget for at forbedre sin placering yderligere.


Petter Granlund
(Foto: Jan Gripping)

Det gik lidt bedre for Brian, som på femte omgang fik føling med Henrik Larsen. ”Nu er Henrik ikke en herre man bare kører forbi, hvis han kan gøre noget til det, så det tog lige et par omgange at få bygget angrebet rigtigt op”, siger Brian Mikkelsen. ”Med tre omgange tilbage får jeg det rigtige tilløb, placerer bilen rigtigt for enden af langsiden, bremser perfekt og smutter forbi. Det føles rigtig godt, når man ved, det er ’Lille-Larsen’”.


Brian Mikkelsen med det rigtige tilløb
(Foto: Jan Gripping)

For Thomas Wulff bød løbet ikke på den helt store udfordring, da han både havde luft til de foran- og bagvedkørende. ”Det gav lidt mere rutine, men jeg skal da gerne indrømme, at jeg gerne ville have haft nogle legekammerater i løbet”, siger Thomas Wulff.


Thomas Wulff savnede legekammerater
(Foto: Jan Gripping)

Peter Faarborg er lidt mellemfornøjet: ”Det var da et skridt i den rigtige retning, men Kasper og Per er lige en til to tiendedele hurtigere, og det går bare ikke. Med to løb tilbage, så skal vi score maksimum begge gange, og Henrik Larsen må ikke få ret mange point, hvis vi vil gøre os håb om at hente bronze, men nu må vi jo se. Intet er jo afgjort før det ternede flag falder til sidste løb.”

Pro Four Racing


Læs mere om:
  • Pro-Four-Racing
  • Jyllandsringen
  • 03/09/06 - Jyllandsringen - Clio Cup - DK
  •  
     
     
    Undgå billetkøen - Køb dine billetter her