Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Clio Cup

Opvisning af Kasper Jensen

Clio Cup 
03/09/06 

Clio Cup- Tæt i toppen efter to pole positions og dobbeltsejr til ålborgenseren
Pole position og dobbeltsejr. Kasper Jensen fuldender i dag en weekend, hvor alt er lykkes for den kun 22-årige ålborgenser.
 

Kasper Jensen kommer godt fra start, og selvom ærkerivalen Per Poulsen ser ud til at komme lidt bedre fra land, er det Den Blå Avis Fleggaard Racings Kasper Jensen, der kommer først igennem første kurve.

Herfra følger den øjeblikkelige mesterskabs-toer den recept, han selv har skrevet for denne weekend.


Pole position og dobbeltsejr
(Foto: Kim Igel)

"Jeg skal tage starten og opbygge et forspring. Derefter skal jeg køre den hjem. Når det lykkes, så er det jo en pokkers god opskrift", siger Kasper Jensen.

Det lykkes med en sikker sejr fra pole position, hvor ingen kan følge Kasper Jensen rundt på FDM Jyllandsringen. Sejrsmarginen på 1,4 sekund grundlægger ålborgenseren allerede på de første tre omgange. Her tager han på første omgang 6/10 af et sekund, på anden omgang 7/10 og tredje omgang 3/10 fra Per Poulsen, der denne sæson har vist sig at være ærkerivalen. Dermed lukker han hullet til Per Poulsen i mesterskabet, så der nu kun er fire point mellem de to.

"Per Poulsen har været inde i en stime med fire sejre. Nu er jeg i en stime, så nu er det mig, de skal jage", siger Kasper Jensen.

"Per Poulsen er en utroligt dygtig chauffør, som jeg har stor respekt for. Så det gør mig kun mere stolt over, at jeg kan lægge den afstand til ham i løbet", fortæller Kasper.

Teamkammeraten Jacob Kristensen har denne sæson haft dårlige erfaringer med starterne. I dag lykkes det, og han ender på en fjerdeplads i mål efter hård kamp med Jesper Davidsen om den sidste podieplads.

"Jeg er aldrig helt tilfreds, men jeg trøster mig da med, at jeg har farten i både kvalifikation og i løbene", siger Jacob, der undervejs viste god form med overhalinger.

Også teamets tredjemand Mik Kerchlango er godt tilfreds. Han ender på en 15. plads trods to ture af banen.

"Ja, det går fremad. Næste gang må jeg bare gøre det endnu bedre", siger Mik, da han stiger ud af bilen.

Resultatet af søndagens løb i Fleggaard Renault Clio Cup:

1 Kasper Jensen, 10 omgange
2 Per Poulsen, +1,401
3 Jesper Davidsen, +2,081
4 Jacob Kristensen, +2,900
5 Brian Mikkelsen, +4,871
-
15 Mik Kerchlango, +25,342

Den Blå Avis Fleggaard Racing

Læs mere om:
  • Kasper Juul Jensen
  • Jyllandsringen
  • 03/09/06 - Jyllandsringen - Clio Cup - DK
  •  
     
     
    Undgå billetkøen - Køb dine billetter her