Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Endurance Championship

Team Lindholmbiler går efter guldet

Danish Endurance
Championship 

06/09/06 

DEC - Danish Endurance ChampionshipSæsonafslutning i DEC
Med en føring på 30 points og én afdeling tilbage, er Lasse Jakobsen og Team Lindholmbiler sikker på at ende på den øverste podieplads i "Klasse 1". Spørgsmålet er blot om han skal dele den med andre.
 

Med maksimumpoints i de 3 seneste afdelinger, har Lasse Jakobsen og Team Lindholmbiler gjort hvad de skal i årets udgave af Danish Endurance Championship. Ud over det er sikkert at Lasse Jakobsen vinder "klasse 1", er der stadig kamp om de restende pladser på podiet - kun 7 points skiller de 14 kørere, som ligger efter Lasse Jakobsen i stillingen.

Team Lindholmbiler's Porsche 996 GT3 har hele sæsonen igennem konstant været med i toppen af serien, hvilket også tydeliggøres ved at de 3 øverste i stillingen (Klasse 1) alle er kørere fra Team Lindholmbiler.


Team Lindholmbiler under sidste løb på Padborg Park.
(Foto: Motorsporten.dk)

Den sidste afdeling køres som nævnt på Padborg Park, som også lagde asfalt til 3. afdeling. Der er dog den ændring at løbet først starter klokken 17:00. Dette betyder at den sidste del af løbet vil blive kørt i mørke, hvilket tilfører et ekstra element af spændingen til løbet.

Som om der ikke allerede var spænding nok, så er der til sidste afdeling tilmeldt flere nye biler - blandt andet en Ferrari 360. Der er lagt op til en spændende afslutning og forhåbentligt vil mange tage en tur omkring Padborg Park for at nyde langdistanceløb på dansk grund.

Søren Riis

Læs mere om:
  • Team Lindholm Biler
  • Padborg Park
  •      D4 Enterprise Solutions