Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Clio Cup - DK

Tæt kamp i Fleggaard Renault Clio Cup

Clio Cup - DK 
31/08/06 

Clio CupDuellanterne Per Poulsen og Kasper Jensen kan blive udfordret
Der er lagt op til tæt kamp, når Danmarks hurtigste mærkeklasse i weekenden indtager FDM Jyllandsringen ved Grand Prix Danmark. Med tyve helt identiske biler er det ikke de tekniske finesser, men i sidste ende køreren bag rattet, der er afgørende for udfaldet af Fleggaard Renault Clio Cup.
 

Den tætte kamp understreges ikke bare af den duel, som mesterskabskampen mellem Per Poulsen, Årup, og Kasper Jensen, Aalborg, har udviklet sig til. Inden weekendens opgør adskilles de to bare af 15 points, men også på andre niveauer er kampen tæt. Et kik på mesterskabstabellen og enkelte af de mange løb taler deres tydelige sprog.


Kampen i Fleggaard Renault Clio Cuppen er hård og tæt. Ikke bare i front, men hele vejen ned gennem rækkerne.
(Foto: Birger Vilén - www.euroracer.org)

Ligesom Per Poulsen og Kasper Jensen har sat sig på topkampen, hvor de i øvrigt har delt årets ti hidtidige løbssejre mellem sig, så har den drevne trio Henrik Larsen, Gudbjerg, Brian Mikkelsen, Vejle, og Jacob Kristensen, Selling, lagt sig i baghjulet i kampen om den tredje og sidste medaljeplads. Men der kan faktisk godt blive vendt op og ned på hakkeordnen i den forreste ende af klassen ved Grand Prix Danmark.

Feltet byder denne gang på et comeback til Jesper Davidsen, Søborg. Han hopper ind hos DeWalt Racing, der har et sæde ledigt, og selv om det næsten er et år siden, at 2004-mesteren sidst har kørt i klassen, så er han sprængfarlig og fit for fight. I denne sæson har han nemlig deltaget i den nye langdistanceserie, Danish Endurance Championship, hvor løbene er op mod fire timer lange, og da han her tillige har kørt i en Renault Clio Sport mage til den, der bruges i Fleggaard Renault Clio Cuppen, behøver han ingen træning eller omstilling for at være klar igen.

Jesper Davidsen er ikke den eneste kører, som man kan forvente at være god for en overraskelse ved Grand Prix Danmark. Flere af årets debutanter har fået mere og mere fart på, efterhånden som sæsonen er skredet frem, og det kan ikke vare længe, inden de kører deres første podiumplacering hjem.

Med en femteplads er Martin Clausen, Skærbæk, den kører, som hidtil har været tættest på, men for den sønderjyske debutant bliver weekendens Grand Prix blot det andet for ham på FDM Jyllandsringen, så oddsene er denne gang hårdere. Anderledes forholder det sig med Mike Mathiesen, Varde. Han har flere sæsoner på banen bag sig, og han vil uden tvivl kunne sætte sig igennem blandt sæsondebutanterne – og måske endda komme i top tre.

Morten Alstrup


Læs mere om:
  • Kasper Juul Jensen
  • Per Poulsen
  • Jyllandsringen
  • 03/09/06 - Jyllandsringen - Clio Cup - DK
  •