Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Swedish Touring Car Championship

Speedwaystjerne på vej til STCC

Swedish
Touring Car
Championship 

09/09/06 
Yokohama

Den mangedobbelte VM mester i Speedway, svenskeren Tony Rickardsson, der i øjeblikket kører både speedway og Porsche Cup, overvejer fremtidsmulighederne.
 

I forrige uge testede Tony Rickardsson sammen med Flash Engineering i teamet BMW STCC racer, det skete på Karlskoga banen i umiddelbar forlængelse af 5. afdeling i Porsche Carrera Cup mesterskabet, hvor Rickardsson kørte sig til henholdsvis 6. og 3. pladserne i lørdagens og søndages løb.

Efter et voldsomt styrt i forbindelse med Speedway VM løbet i København, har Tony Rickardsson oplyst at han stopper med at køres speedway med øjblikkelig varsel, og han vil nu 'kun' kørere sæsonen til ende i Porsche Cuppen.

Derfor testede han sammen med Flash Engineering, for at finde ud af om STCC vil være en mulighed i 2007.
Ifølge Jan 'Flash' Nilsson har Rickardsson ikke fået tilbudt en kontrakt, men da han ser ham som fantastisk dygtig, så vil han lade det være op til Rickardsson selv at afgøre det.

Selv siger Tony Rickardsson:
"Jeg har nogle ideer til hvad jeg vil køre i fremtiden, men endnu er der ingen STCC planer på plads.
Om testen i STCC raceren sagde han:
"Den er ikke ligeså motorkraftig som Porscherne, men har en meget hårdede affjedring, samt et væsentligt bedre vejgreb."


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Gelleråsen(Karlskoga)
  •  
     

    Swedish Touring Car Championship nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af:
         ASETEK SIMSPORTS