Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Clio Cup - DK

Team MotorMaster vil med i kampen

Clio Cup - DK 
28/08/06 

Clio CupHenrik Larsen og Peter Ager er igen klar når der i den kommende weekend køres på Jyllandsringen til banens Grand Prix.
 

Team MotorMaster kørerne Henrik Larsen og Peter Ager er opsatte på at gøre en god figur i den kommende weekend. Det er den store løbsweekend i Danmark hvor Jyllandsringens Grand Prix afvikles. Her skal Team MotorMaster kørerne igen forsøge at få det optimale ud af de 2 heats.

For Henrik Larsens vedkommende gælder det at han skal forsøge at blande sig i topkampen. Der er dog en forskel i points op til Per Poulsen og Kasper Jensen, men Henrik Larsen er opsat på at de 2 ikke skal få det alt for let. Der skal køres om hver eneste point der er mulig at hente. Derfor har Henrik Larsen gået bilen igennem efter den seneste afdeling på Ring Djursland. Her var der et par ting ved bilen som ikke fungerede helt efter hensigten, men det er rettet nu, og desuden er der udført den nødvendige servicering. Og ikke nok med det, Henrik Larsen har også testet bilen og alt skulle derfor være klart til årets store løbsweekend.


Team MotorMaster biler og kørere i aktion
(Foto: Motorsporten.dk)

Peter Ager har også set nærmere på bilen som fik en skade på den ene forskærm på Ring Djursland. Desuden har man gennemgået bilen efter den normale rutine. Peter Ager har af private årsager ikke haft tid til at få testet i bilen siden sidste løb, men støtter sig til erfaringerne og tidligere data fra banen. Peter Ager er dog ikke tilfreds med den udmelding han fik på førermødet på Ring Djursland, hvor han af dommerne er blevet ”sat under opsyn.”
”Jeg forstår ikke stadig ikke den handling eftersom jeg kun har været impliceret i 2 uheld i denne sæson. Den ene var jeg selv skyld i, men i den anden var jeg absolut uskyldig, og det har modparten også erkendt. Så derfor forstår jeg ikke den handling. Men det skal åbenbart ikke være nemt at køre motorløb i Danmark. Men jeg møder op på Jyllandsringen for at køre race og jeg kører efter den bedst mulige placering som jeg kan opnå.”

Teamets biler er begge klar efter den nødvendige servicering, og gejsten er da også til stede. For begge køreres vedkommende er de ikke afhængige hvad vejrudsigten melder. Begge har det godt med at køre både i regnvejr og tørvejr, hvilket de da også beviste på Ring Djursland ved den seneste afdeling i Clio Cup mesterskabet.

Dons

Læs mere om:
  • Jyllandsringen
  • 03/09/06 - Jyllandsringen - Clio Cup - DK
  •