Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Clio Cup - DK

Team AutoMester forsvarer føringen

Clio Cup - DK 
29/08/06 

Clio CupTeam AutoMester køreren Per Poulsen er opsat på at forsvare sin føring i mesterskabet. Forspringet er på 15 points, men må gerne blive større henover weekenden.
 

Spændingen og forventningerne præger Per Poulsen i disse dage. Han håber på at når weekenden er overstået, at han har fået udbygget forspringet til den nærmeste konkurrent Kasper Jensen. Forspringet er i øjeblikket på 15 points, men meget kan ske under et race. Men spændingen ødelægger ikke forberedelserne. Siden det seneste løb på Ring Djursland er bilen gennemgået og der er blevet lavet det normale systematiske vedligehold.

Da det er et stykke tid siden at Renault Clio Cup feltet sidst har været på Jyllandsringen, er Per Poulsen derfor i gang med en test af bilen – og ikke mindst sig selv.


Per Poulsen vil vinde på Jyllandsringen
(Foto: Motorsporten.dk)

”Det er længe siden jeg har kørt på Jyllandsringen, så derfor vil jeg lige se om vi stadig skal samme vej rundt som sidst” – siger Per Poulsen med et smil. ”Det sker selvfølgelig lige for at jeg kan få banens rytme ind i kroppen her til banens Grand Prix. Desuden skal vi tjekke forskellige setups alt afhængigt af hvordan vejret bliver i weekenden.”

Sidst at Clio Cup feltet gæstede Jyllandsringen var Per Poulsen på podiet i begge heats med henholdsvis en andenplads og en førsteplads som resultat. Den dybt seriøse fynbo håber at kan gøre det endnu bedre denne gang, hvor forhåbningerne går i retning af 2 førstepladser – om konkurrenterne vil det. Men kampen er tæt i den yderst populære klasse, og Per Poulsen er fuldt ud klar over at her får man ikke noget foræret. Det gælder derfor om at få den bedst mulige kvalifikation, og så køre begge heats derfra. Jo, spændingen er absolut til stede. Både hos Per Poulsen og også i forhold til den samlede stilling. For at bakke op om Per Poulsen kommer der igen gæster fra AutoMester, som skal se hvordan deres topkører klarer sig i kampen om mesterskabet.

Dons

Læs mere om:
  • Jyllandsringen
  • 03/09/06 - Jyllandsringen - Clio Cup - DK
  •      D4 Enterprise Solutions