Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Le Mans Series

Fremskridt trods beskeden kvalifikation

Le Mans
Series 

27/08/06 

Den reviderede Lister Storm Hybrid har fået mere downforce
Det kan godt være, at resultatet af lørdagens kvalifikation til Le Mans Series-løbet på Donington Park blot viser en beskeden fjortendeplads for Lister Storm Racing og Jens Møller, men faktisk er man ovenud tilfredse med bilen, som siden Le Mans er blevet revideret kraftigt.
 

”Bilen er bare blevet meget bedre,” siger Jens Møller. ”Vi har fået 50 % mere downforce på forenden af bilen og 30 % mere over hele bilen generelt, så den kører bare meget bedre. Det kunne vi virkelig se i den første træning, som fandt sted i regn, for her lå vi som nummer to. Og selv om vi placeringsmæssigt sluttede et godt stykke nede, så har vi ikke været så tæt på toppen som nu, når vi måler på tiden.”

At Jens Møller og makkeren Justin Keen, som kvalificerede bilen, så må tage til takke med en startposition som nummer 14, hænger primært sammen med de dæk, som Dunlop har leveret.

”I den våde træning havde vi nogle intermediates, som bare fungerede, men vi kunne ikke rigtigt få varme i vores slicks,” sukker Jens Møller. ”Da vi var færdige med at køre i dag, havde vi et møde med folkene fra Dunlop, og de vil prøve at se, om de kan skaffe nogle andre dæk til morgen. Kan de finde nogle slicks, der er lige så gode som deres intermediates, så har vi gode chancer i morgen.”

Lørdag var første gang, at Jens Møller stiftede bekendtskab med den legendariske Donington Park.

”Det er en ret fed bane, men man lærer den ikke lige på 6-8 omgange,” siger han. ”Den er udfordrende og spændende, og den har nogle fede passager, så jeg glæder mig til løbet i morgen. Jeg tror stadig på, at vi har en rimelig godt chance.”


Læs mere om:
  • Jens Reno Møller
  • Donington Park
  • 27/08/06 - Donington Park - LMES
  •