Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Formel 1

BMW tager Vettel

Formel 1 
23/08/06 

Det lå allerede i luften at BMW Sauber ville tage den 19 årige tysker Sebastian Vettel ind som fredagstester. Dermed får den unge kører noget af en ilddåb i Formel 1-sammenhæng.
 

Han har "kun" to tests for BMW at falde tilbage på - alle tests der er blevet kørt på Jerez. Og i betragtning af at Kubica har kørt mange flere kilometer og hentet vigtige data til teamet, er det selvfølgelig lidt af et sats at få en forholdvis uprøvet kører ind som fredagstester. "Vi giver Sebastian en chance for at vise hvad han er i stand til. Sebastian er den næste i rækken af unge kører, og med en alder på blot 19 år har han allerede en lang og succesfuld karriere i gokart, Formel BMW og Formel 3," siger Mario Theissen og deres valg af ny kører.

Og selvfølgelig er det en meget beæret teenager der gør sig klar til chancen. "Jeg er helt overvældet over at BMW Sauber har vist tillid til mig ved at give mig denne mulighed. På samme tid er jeg dog opmærksom på min begrænsede erfaring i en Formel 1-racer, og det gør det til en stor udfordring. Men jeg vil være helt fokuseret på opgaven og forsøge på bedste måde at supportere Nick, Robert og ingeniørerne i deres arbejde, ved at give dem masser af værdifuld information," siger Sebastian Vettel.

Benji

Læs mere om:
  • Sebastian Vettel
  • 27/08/06 - Istanbul Park - Formel 1 - FIA F1
  •      ASETEK SIMSPORTS