Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel Toyota Atlantic Series

Ronnie Bremer kører Formel Atlantic i Montreal

Formel Atlantic 
17/08/06 

Ronnie vi har brug for din hjælp, så kort var beskeden fra Team Chef Jim Griffith fra PoleStar Racing Group. Alex Barron kører ikke længere for PoleStar og det er meningen at Ronnie erstatter ham og dermed overtager Atlantic Racer nr. 21, foreløbig til løbet i Montreal.
 

Det kan selvfølgelig betragtes som et skridt tilbage for Ronnie, men alligevel betragter han det selv som kærkommen lejlighed for at vende tilbage til Formel racing.

Ronnie Bremer:
”Jeg ville da hellere have sat mig i en Champ Car, men jeg glæder mig til at komme ud at køre for at teste ikke mindst mig selv. Det er en helt ny bil og motor Atlantic Serien kører med i år, så det bliver hårde betingelser og konkurrencen i Atlantic feltet er knivskarp i denne sæson. Jeg har jo tidligere kørt Atlantic for Pole Star og har derfor et specielt forhold til dem, så når de har brug for mig så er jeg også klar.”


Det er denne racer Ronnie Bremer nu overtager efter Alex Barron.
(Foto: PoleStar)

PoleStar Racing Group forventes at være et af de nye Champ Car Teams i 2007.

Bremer Presse
Torben von Hausig

Læs mere om:
  • Ronnie Bremer
  • Gilles Villeneuve
  • 27/08/06 - Gilles Villeneuve - CCWS
  •