Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Special Saloon Car - Gruppe 1

Nu virker den

Special Saloon Car
Gruppe 1 

16/08/06 

-igen
Så er Johnny V. Nielsen og hans Peugeot 306 atter tilbage i toppen af Special Saloon Car Challenge. Peugeot-forhandleren fra midtsjælland kom på podiet i begge løb, efter pole i gruppe 1 til begge weekendens løb, på Ring Djursland – og så lover den hurtige midtsjællænder endda at det kommer til at gå endnu hurtigere fremover!
 


Peugeot'en fungerede optimalt, på nær den lave gearing.
(Foto: Motorsporten.dk)

Gearingen var nemlig for lav, hvilket kostede estimerede 15 km/t på langsiden. Ved en test på Padborg onsdagen før løbet, blev den høje gearing ødelagt og den ventede erstatning nåede desværre ikke frem. Trods denne ulempe, lykkedes det at hjemkøre en sejr og en tredjeplads i de to løb og dermed score 37 point – det samme som weekendens øvrige topscorere Jens Ole Mathiesen og Henrik Møller Sørensen. Samtidig lykkedes det at køre på omgangstider i tørvejr, der var inden for et sekund af gruppens hurtigste. Med den rigtige gearing lover Johnny at kæmpe med om sejrene ved næste løb som er Grand Prix Danmark på Jyllands-Ringen.


Vejrforholdene gjorde det svært at være racerkører på Ring Djursland. Her er starten gået til lørdagens løb, med Johnny V. Nielsen på en stærk tredjeplads i det 26 vogne store felt.
(Foto: Motorsporten.dk)

Indtil videre glæder han sig først og fremmest over at bilen nu fungerer som den skal, hvilket han for en stor del takker mekanikerstaben i VestiVejlebo Racing for – uden dem, ingen succes i motorsport. Dernæst over at deltage i en klasse, der leverer alsidige, spændende biler at se på og som tilmed leverer topunderholdning på asfalten. Næste gang dét kan opleves bliver som sagt ved GP Danmark, der køres i weekenden 1.-3. september.

Jesper O. Hansen

Læs mere om:
  • 13/08/06 - Ring Djursland - Special Saloon
  •