Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Special Saloon Car - Gruppe 1

Jeg er klar, nu

Special Saloon Car
Gruppe 1 

09/08/06 

-siger Johnny V. Nielsen
Efter den seneste test på Padborg Park er både Johnny og hans Peugeot 306 Special Saloon Car klar til klassens 11. og 12. afdeling på Ring Djursland, der køres denne weekend.
 

Forårssæsonens mange problemer er lagt bag sig og selv om teamets højfartsgearkasse gik i stykker ved testen, levede resten af bilen op til forventningerne. Nu venter VestiVejlebo Racing så blot på om en ny gearkasse når frem til weekendens løb på Ring Djursland, eller om den nuværende gearkasse med lavere udveksling må benyttes i stedet.


Johnny V. Nielsen på Ring Djurslands Special Saloon Car Festival i maj.
(Foto: Motorsporten.dk)

Som bekendt vandt Johnny V. Nielsen årets første løb, men siden har alverdens problemer væltet ned over ham i en grad, der kunne få andre til at overveje at stoppe legen. Således også Johnny, men en god, lang sommerpause og en revideret bil har heldigvis bragt ham på andre tanker.

Jesper O. Hansen

Læs mere om:
  • 13/08/06 - Ring Djursland - Special Saloon
  •