Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Touringcar Challenge

Sylvest frygter ikke regnen

Danish
Touringcar
Challenge 

09/08/06 

Efter godt to måneders pause skal DTC-kørerne atter i aktion i den kommende weekend, hvor det gælder det traditionelle Sommerløb på Ring Djursland.
 

”Sommerpausen har været lang, og nu vil jeg ud at køre,” siger Jesper Sylvest, der naturligvis er at finde i feltet med sin lyseblå BMW. Men trods den lange sommerpause føler han sig godt sat op til løbet. ”Vores test på Padborg Park for nylig gør, at jeg er inde i rytmen igen.”

Sommerløbet på Ring Djursland har haft tradition for at leve op til sit navn med meget høje temperaturer, men denne gang har meteorologerne forudset en weekend med bl.a. byger.

”Det ser ud til, at vi skal køre i noget skiftende vejr. Det gør det lidt spændende, selv om det altid er surt for tilskuerne,” siger Jesper Sylvest.

”Jeg har jo tidligere udtalt, at jeg ikke så det som det store problem at skulle skifte til en baghjulstrækker, men som alle jo ved, så har det vist sig at være sværere end som så. Man skulle måske så tro, at det ville blive svært i regn, men jeg tror ikke, at der vil være nogen forskel ud fra de oplevelser, jeg har haft med bilen i regnvejr. Jeg vil ikke danse regndans, men jeg vil ikke være ked af, hvis der kommer noget regn.”


Jesper Sylvest har testerfaring fra regn tidligere i år.
(Foto: Sylvest Motorsport)

Inden weekendens løb indtager Jesper Sylvest en 19. plads i det generelle mesterskab og en 8. plads i privat cuppen. Men det generer ikke den lange kører fra Jægerspris.

”Jeg er ikke vant til at være så langt nede, men kikker man på, hvor mange points der er at køre om i privat cuppen, så mener jeg ikke, at det er afgjort endnu. Jeg er positiv, for vi har jo kørt under det halve af sæsonen indtil nu,” siger han med fasthed i stemmen.

Op til løbet på Ring Djursland har Sylvest Motorsport naturligvis klargjort bilen, men endnu venter man på en sidste reservedel, som sandsynligvis først ankommer til banen fredag aften. Det er en ny gearstang til bilens sekventielle gearkasse.

”Hvis vi kan få det til at virke, så kan der godt ligge et par tiendedele i det, og det kan man jo altid bruge,” slår Jesper Sylvest fast.

Sylvest Motorsport


Læs mere om:
  • Ring Djursland
  • 13/08/06 - Ring Djursland - Danish Touringcar Challenge - DM
  •  
     
     
    Undgå billetkøen - Køb dine billetter her