Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Formel 1

Mark Webber klar for Red Bull

Formel 1 
07/08/06 

Som bekendt blev der ikke plads hos Williams til Mark Webber, da man dér valgte at tage Alexander Wurz ind som kører. Rygterne om hvor australieren herefter var på vej hen har været mange, men det er nu sikkert - han bliver holdkammerat med David Coulthard hos Red Bull Racing.
 

Dermed får 'klassens frække dreng' en endnu stærkere line-up. Teamet har allerede tidligere taget Coulthard til sig for 2007, men nu kommer altså også Webber til. "Vi valgte Mark på grund af en række klare grunde. For det første har han tydeligvis meget fart og evner, og for det andet ser det ud til at han har viljen og motivationen som skal til for at få succes," siger teamchef Christian Horner.


Mark Webber er at finde hos Red Bull i 2007
(Foto: Williams F1)

Samtidig bekræfter teamet den kører som er overladt til sig selv, Christian Klien, til at have sædet resten af sæsonen 2006. Webber har allerede haft en del kontakter i teamet da han kørte for Jaguar. "Efter at jeg forlod Jaguar Racing mod slutningen af 2004-sæsonen og fandt ud af at Mateschitz overtog teamet, har jeg sagt at jeg følte at teamet var i meget gode hænder og havde sikret fremtiden," siger Webber der ser frem til de udfordringer der er i et andet af feltets 'private' teams.

Benji

Læs mere om:
  • Mark Webber
  •      ASETEK SIMSPORTS