Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Bridgestone Presents The Champ Car World Series Powered by Ford

Pastorelli tilbage igen

CCWS 
20/07/06 

- efter ufrivillig pause
Det er ikke kun Champ Car World Series teamet Rocketsports der kæmper med økonomien, det samme problem slås deres kørere med!
 

Op til denne sæsom var teamet langt fremme med planer om at skifte fra Rocketsports til Team Brasil.
Rocketsports var langt fremme i forhandlingerne med både Antonio Pizzonia og Enrique Bernoldi, men planerne belv aldrig til noget, og dermed forsvandt meget af teamets økonomiske grundlag.
Det nærmeste man kom i at få Team Brasil gennemført, var da Antonio Pizzonia kørte sæsonens første løb for dem.
Lige siden har teamet været stærkt afhængige af deres køreres sponsorindtægter, noget som allerede nu har fået dem til at skifte ud i blandt kørerne flere gange.

En af de kørere der har måtte sidde over, på grund af at sponsor pengene manglede er Nicky Pastorelli, der af den årsag måtte sidde over i Toronto.
Men nu er Nicky Pastorelli tilbage igen, og han skal køre for teamet i den næste afdeling i mesterskabet, der køres på Edmonton den kommende weekend, hvor han bliver teamkollega med 'deltids-køreren' Tonis Kasemet.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • 23/07/06 - Edmonton - CCWS
  •