Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

World Rally Championship

Ekström tilbage i WRC

WRC 
06/07/06 

World Rally ChampionshipFrisk fra sejren i det sidste DTM løb på Brands Hatch, oplyser den tidligere mester svenske Mattias Ekström, at han igen skal deltage i et World Rally Championship løb.
 

Mattias Ekström skal i WRC løbet 'Rally Deutschland' køre i Harri Rovanperas Skoda Fabia WRC, den ene af de Red Bull sponsorerede biler.

Selv om det er i DTM at Mattias Ekström gør sig i øjeblikket, og hvor han iøvrigt vandt mesterskabet i 2004, så er han bestem ikke nybegynder inden for rallysporten.

Han rallydebuterede i 2004 i 'Rally Sweden' hvor han stillede op i Gruppe N klassen som han vandt, en bedrift han gentog senere på året i 'Rally Spain'.
I 2005 og 2006 stillede han op i 'den store' WRC klasse i sit hjemlands rally, hvor det begge gange blev til til en placering som nummer 10 i generalklassementet.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • 13/08/06 - Tyskland - WRC
  •  
     

    World Rally Championship nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: