Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DTM

Audi fører feltet an

DTM 
27/06/06 

DTMI den kommende weekend er det Audi der kommer til DTM-løbet med føringen i behold. Moralen er i top efter sejren i 24 timers løbet med den nye Audi R10 TDI, men forude venter en tæt kamp på Brands Hatch.
 

Flere af Audis tekniske stab har været involveret i Le Mans-projektet, men får nu også tid til at være med i DTM hvor Audi efter det seneste løb på Oschersleben kommer til start med føringen til Tom Kristensen. Og at dømme ud fra vinterens tests på den korte bane, kan det blev et godt løb for Audi. Med tiden 41,587 sek. var danskeren den hurtigste af alle.

Alligevel kan der forventes et hundeslagsmål på den korte bane - hvor der skal køres 82 omgange søndag middag. Her bliver strategien utrolig vigtig - både i løbet men også til kvalifikationen hvor der bliver masser af trafik.


Tom K var flyvende i testen på Brands Hatch i marts
(Foto: Audi Motorsport)

Tom Kristensen er fuldt ud klar over at det kommer til at blive et hårdt løb. "Vi ser frem til Brands Hatch. Det er vores første løb udenfor Tyskland i år. Brands Hatch er fyldt med tradion. 82 omgange rundt på 'Indy Circuit' bliver utrolig hårdt, og koncentration bliver vigtigt. Der er dårlig nok nogle lige strækninger, det går op og ned, og svingene er meget udfordrende. På Brands Hatch skal alt falde i ens retning hvis man skal vinde," siger danskeren.

Læs mere:

21.03 - Tom K helt i hopla
22.03 - Tom igen på toppen

Benji

Læs mere om:
  • 02/07/06 - Brands Hatch - DTM
  •