Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Le Mans

Le Mans - Kl. 21:00 - Status

Le Mans 
17/06/06 

Le MansDet bliver gradvist mørkere og mørkere på Le Mans. Lars Erik Nielsen har været oppe at føre i LMPGT2 klassen, men er efter et pitstop på andenpladsen i klassen.
 

De danske kørere avancerer. Efter forskellige problemer for næsten alle, er man i gang med generobringen af tabte placeringer. Bedst er det dog gået for Lars Erik Nielsen, som ikke har haft problemer. Bilen er nu på andenpladsen i klassen og kører pt. hurtigere omgangstider end konkurrenten foran, hvilket er en Spyker.

Også Tom K. kører stærkt. Det er ind i mellem med tider der er op til 9 sekunder hurtigere end den førende Audi. Det går også godt for både Essex bilen og Lister Storm som også har haft problemer. Begge biler avancerer stille og roligt. Sebah bilen med Thorkild Thyrring kører i et pænt og jævnt tempo dog uden at avancere. Juan Barazi har generobret en af de tabte placeringer og nærmere sig et yderligere avancement. Jan Magnussen er dermed den førende dansker i øjeblikket, han er pt. placeret på niendepladsen og nr. 1 i LMPGT1 klassen.

Dons

Læs mere om:
  • 18/06/06 - Le Mans - Le Mans
  •      ASETEK SIMSPORTS