Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Le Mans

Lundgaard stadig lun på Le Mans

Le Mans 
15/06/06 

Le MansHenrik Lundgaard lurer fortsat på langdistance-løb
Det blev hverken Le Mans eller Nürburgring 24-timer i denne omgang, men de er gemt, men absolut ikke glemt. Den Blå Avis Fleggaard Racings Henrik Lundgaard har stadig kig på langdistanceløb som Le Mans eller 24 timer på Nürburgrings Nordschleife.
 

Tidligere på året stod DTC-esset med flere tilbud på hånden. Barazi-Epsilon og Courage Competition, som begge kører i LMP1, Le Mans-klassen for store prototyper, var klar med et sæde til Hedensted-køreren.

Også Team Schubert Motors, der står bag BMW Motorsports satsning i 24-timers løbet på Nürburgring, tilbød Henrik et sæde efter han testede for dem på Oschersleben tidligere på året. Men Henrik måtte takke nej.


(Foto: Kim Igel)

"Schubert Motors har testet de dage, hvor vi har kørt DTC, så det har simpelthen ikke været muligt. Jeg vil ikke møde uforberedt op til sådan et løb", siger Henrik Lundgaard.

Også Le Mans store sportsvognsklasse spøger endnu i baggrunden.

"Jeg vil rigtig gerne køre Le Mans i 2007, så det arbejder jeg stadig på", siger Henrik Lundgaard.

Den Blå Avis Fleggaard Racing

Læs mere om:
  • 18/06/06 - Le Mans - Le Mans
  •      ASETEK SIMSPORTS