Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Le Mans

Ændring med delte meninger

Le Mans 
11/06/06 

Le MansI år har Le Mans fået andet baneforløb
I forhold til for to år siden, hvor Jens Møller første gang kørte på Le Mans, er den legendariske langdistancebane blevet ændret. Ændringerne har været centreret omkring højresvinget efter pitten og op mod Dunlop-chikanen.
 

"Svinget er blevet skarpere, og det er egentlig helt OK," vurderer Jens Møller efter søndagens testdag. "Før var det totalt fladt, men nu løfter man, ja, man kan måske godt tage det fladt, men så bliver bilen sikkert urolig under nedbremsningen til chikanen før Dunlop-broen."

Som en konsekvens af det ændrede sving har man også ændret pitudkørslen, der tidligere mundede ud i banen lige før svinget. Nu kommer bilerne først tilbage på racerbanen på et senere tidspunkt, og det skabte en del furore under testen i søndags.

"Alle var enige om, at det ikke var særligt godt udformet," forklarer Jens Møller. "Man kommer til at køre 400 meter længere på pitbegrænseren end tidligere, og man kommer ud lige i hovedet på dem, der kommer igennem Dunlop-chikanen. Man skal virkelig passe på, når man kommer ud af pitten, at man ikke taber bilen."


Læs mere om:
  • 18/06/06 - Le Mans - Le Mans
  •      ASETEK SIMSPORTS