Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Touringcar Challenge

Godt forberedt til Copenhagen Racing Grand Prix

Danish
Touringcar
Challenge 

08/06/06 

JM Racing møder godt forberedt op, når der i weekenden køres Copenhagen Racing Grand Prix. Hele teamet er nemlig allerede fra torsdag morgen at finde på Sturup Raceway ved Malmö, hvor man tester inden lørdagens tidtagninger og søndagens mange løb.
 

Men trods det omfattende testprogram er kørerkvintettens baggrund for mødet med racerbanen faktisk vidt forskelligt.

"Jeg har ikke engang set banen, og jeg ved ikke engang, hvilken vej jeg skal køre rundt," siger teamets DTC-kører Michael Outzen (Ringe) . "Men jeg har set en masse videobånd og billeder fra sidste års løb for at danne mig et indtryk af banen. Jeg ville gerne have prøvet et par omgange i min privatbil, men jeg har måttet vente til, at vi skulle teste."

Michael Outzens modsætning hos JM Racing er Christian Jakobsen (Børkop) . Han har ikke bare erfaring med racerbanen fra sidste års Copenhagen Racing Grand Prix. Også Sturup Raceways sejrspodium stiftede han bekendtskab med, da han dengang vandt et løb i OK Saxo Cuppen!

"Jeg glæder mig vildt til at komme tilbage," siger køreren i Fleggaard Renault Clio Cup. "Sidste år var jeg bare hurtigst i træning, tidtagning og løbet, og der må bare være noget med den bane og mig, som ikke er ved andre baner. Jeg ved ikke, om det var fordi, det var en ny bane sidste år, som ingen kendte ud og ind, eller om det bare er fordi, at jeg er hurtig på den. Jeg har endnu ikke kørt på den i min Clio-racer, men succesoplevelsen fra sidste år kan jeg helt klart bruge til noget. Jeg er i hvert fald sat op til det."

Christian Jakobsens flotte indsats i sidste års løb er ikke gået ubemærket hen i JM Racing.

"Jeg tror, at Christian bliver rigtig skrap på Sturup, så ham forventer jeg at få megen modstand fra," siger Michael Holden (Rødding) , der ligesom teamets tredje deltager i Fleggaard Renault Clio Cup Camilla Stephansen (Horsens) sætter sin lid til, at formkurven skifter.

"Jeg håber, at mine uheld for i år er opbrugt," siger Michael Holden. "Jeg blev sekser eller syver sidste gang, vi kørte på banen, så jeg regner også med denne gang at være med fremme, og jeg satser stærkt på at komme i top tre."

"Jeg håber bare, at min bil kommer til at virke," replicerer Camilla Stephansen. "Ved det sidste løb på Ring Djursland drillede bilen bare hele tiden, men jeg håber, at bilen kommer til at virke denne gang, og at den ikke gør knuder. Kan bilen køre uden problemer, så skal jeg nok gøre mit til, at vi får et så godt resultat som muligt."

JM Racings sidste deltager ved Copenhagen Racing Grand Prix er Jens Ole Mathiesen (Grindsted) . Teamchefen var også med i sidste års løb, men hvor han dengang deltog i Fleggaard Renault Clio Cuppen, er han nu med i Special Saloon Car-klassen, hvor han har en mulig DM-føring indenfor rækkevidde.

"Jeg kan gode lide banen, og jeg tror, at den passer godt til BMW-raceren," siger Jens Ole Mathiesen. "Banen er udfordrende, fordi den er teknisk svær, og den står godt til en bil, som drejer godt i svingene. Det samme gør sig gældende for vores DTC-bil, og når nu Michael (Outzen, red.) ikke har nogen ballast med i sin bil, så kan jeg ikke lade være med at have store forventninger til ham."

"Christian glæder sig til Sturup, for banen passer umiddelbart til ham også. Vi har forventninger til, at han skal klare sig godt. Jeg tror, at han bliver giftig, når han først får lært bilen at kende, for han har bevist, at han har farten."

JM Racing
www.jmracing.dk


Læs mere om:
  • 11/06/06 - Sturup Raceway - Danish Touringcar Challenge - DM
  •  
     
     
    Undgå billetkøen - Køb dine billetter her