Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Le Mans

Våd test på Snetterton

Le Mans 
31/05/06 

Le MansChamberlain Synergy LMP1 Lola og Ray Mallock Ltd. EX264 LMP2 var igår ude og teste på den Snetterton banen i England, som forberedelse til Le Mans testen på søndag, testen der foregik på en regnvåd bane.
 

Vejrudsigten for området omkring Snetterton sagde at der på et tidspunkt i løbet af dagen ville komme regn. Klokken 12:30 brød det løs, og på det tidspunkt havde den gule Chamberlain B06/10 kørt et par kortere stint.

Den gule Chamberlain har ikke kørt siden den kom slemt til skade under 1000 kilometer LMS løbet på Spa, og derfor var denne test på Snetteton mere en funktions test.


Smadret Chamberlain Synergy LMP1 Lola.
(Foto: Motorsporten.dk)

Dog stødte teamet ind i små problemer som blev løst på stedet. Snetterton passer ikke til det setup bilen har nu. Frihøjden er forkert og hertil er bilen nu udstyret med aerodynamik som passer til Le Mans banen, og det set kan man bare ikke køre stærkt med på Snetterton.

Alligevel nåede bilen en højere hastighed på den bageste langside på Snetterton, end de kunne på Kemmel langsiden på Spa Francorchamps, så en del tyder på at de er godt på vej til at nå deres mål, som er høj hastighed på Mulsanne langsiden på Le Mans.


Chamberlain Synergy LMP1 Lola, in action.
(Foto: Motorsporten.dk)

RML var også på Snetterton, de brugte formiddagen til at løse et par mindre problemer, og efter frokost kørte Tommy Erdos ud, dog blot for at konstatere at der er en software fejl til styringen af gearkassen, derfor kom Andy Wallace og Mike Newton ikke ud og køre.


RML EX264 LMP2.
(Foto: Motorsporten.dk)

Det betyder at Andy Wallace ikke kommer ud dog køre EX264'eren før den første træning den 14. juni. Wallace deltager ikke på Le Mans test dagen.

Vejgaard

Læs mere om:
  • 18/06/06 - Le Mans - Le Mans
  •      ASETEK SIMSPORTS