Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Le Mans

Barazi-Epsilon teamet er klar

Le Mans 
31/05/06 

Le Mans- med Le Mans line-up til deres Copurage racer
Det halvvejs danske Barazi-Epsilon Courage med Juan Barazi i spidsen offentliggjorde i går deres Le Mans lineup, kørene bliver Juan Barazi, Michael Vergers og Neil Cunningham, de skal køre i teamets Courage C65-AER i LMP2 klassen.
 

Det er ikke bare et hvilket som helst team, for Barazi-Epsilon teamet fører faktisk LMP2 klassen i Le Mans Series mesterskabet efter årets første to afdelinger.


Barazi Epsilon teamets Courage C65 AER.
(Foto: Motorsporten.dk)

Neil Cunningham har kørt Le mans en gang før, det var i en Morgan Aero 8. dengang udgik han efter 222 omgange.

Danske/franske Juan Barazi Le Mans debuterede sidste år for Intersport Racing, dengang var det også i et Courage C65 chassis. De nåede desværre kun at køre 30 omgange før det eventyr var overstået.

Teamet satser på en topplacering i LMP2 klassen, de mener også selv at der er gode muligheder for det. Men første udfordring for holdet er testdagen på søndag.

Vejgaard

Læs mere om:
  • 18/06/06 - Le Mans - Le Mans
  •