Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Le Mans

Racing for Holland Judd shakedown

Le Mans 
30/05/06 

Le MansJan Lammers og hans Racing For Holland team har de seneste måneder levet en omtumlet tilværelse. Teamet var ellers udtaget til Le Mans og alt skulle være i den skønneste orden, og i april kørte teamt første afdeling af LMS serien med deres Dome Mugen, herefter skete der eller ting og sager.
 

Teamet fandt af ukendte årsager ud af at de ville skifte Mugen motoren ud med en Judd GV5, det betød således også at de mistede muligheden for at deltage i 1000 kilometer LMS løbet på Spa Francorchamps.

Bilen blev færdig i fredags, og i går rullede Jan Lammers ganske få omgange på Zandvoort med en kæmpe støjbegrænser på bilen. Det er den eneste mulighed teamet havde for at få bilen funktions testet inden Le Mans testdagen på søndag.

Jan Lammers skal iøvrigt dele bilen med Alex Yoong og Stefan Johansson.

Vejgaard

Læs mere om:
  • 18/06/06 - Le Mans - Le Mans
  •      ASETEK SIMSPORTS