Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Go Kart

Mini Le Mans i Fun World Esbjerg

Go Kart 
06/02/01 

Først og fremmest skal det siges, at arrangementet i Fun World Esbjerg var et kanon initiativ af John Nielsen og Fun Worlds ejer Poul Teichert.
Top erhvervsfolk fra Danmark var inviteret til at dyste i et mini Le Mans race over 2 timer og 40 minutter.
 

Løbet bestod af otte hold med en racerkører som kaptajn på hvert hold.

Det blev team Cadillac, mit hold, som bestod af Esbjergs borgmester Johnny Søtrup, Maersk´s Søren Fløe Knudsen, Coca Cola´s Frank B. Troelsen, min boss L-C Brask og selvfølgelig mig selv, der løb med sejren.

Gennem løbet voksede forhåbningen om en sejr, og med en time tilbage blev jeg spurgt om jeg kunne køre løbet færdigt. jeg sagde ja og gjorde det så vi sejrede.

Det var en fornøjelse at køre. Mine team kammarater og ikke mindst L-C Brask "hujede", så man trods motorlarm osv. kunne høre ham selv når man var i det fjerneste hjørne af banen. Det var en sjov oplevelse at se, hvordan teamet blev opslugt i en trance af et vinder instinkt.

Der var dog nogle af de andre hold, som mente, at det var lidt uretfærdigt, at jeg skulle køre så langt, men vi havde bare lagt en godt strategi. måske var der nogle på vores hold der ikke kom ud at kører så meget. men hvad betyder det, når Brask og jeg har lovet dem en ny tur med os, hvor de vil få kørt mere en rigeligt. jeg siger bare. det handler om at være snu og lave studehandler, så kommer sejren af sig selv.

Vores team er blevet foreviget. Vi har fået vores navne indkraveret på en kæmpe vandre pokal, som vil stå i Fun World indtil den er blevet vundet af det samme hold 5 gange. det vil sige, at om 5 år er det vores, for vi har sat os for, at vi skal vinde pokalen til evigt eje.

Arrangementet var en perfekt lejlighed for erhvervslivet at møde motorsporten. Der var repræsentanter for Danfoss, Grundfoss, Kimber Air, Shell, Coca Cola, Bonus Møller, Maersk, EOS, Carlsberg, Sækko Bambo, Den Blå Avis osv.

Det bedste ved arrangementet var, at Poul Teichert havde bygget en gokart, så Peter Mads Klausen fra Danfoss igen kunne køre en gokart efter en ulykke for 30 år siden, som satte en stopper for hans gokart kørsel.

Mange hilsner
Jesper Carlsen