Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Den Blå Avis MC 600 Challenge

Steven Tirsgaard udbygger føring efter nervepirrende løb

MC600
Challenge 

22/05/06 

Allan Howard og Ulrik Døssing kæmpede hårdt med den mesterskabsførende
Med sejre i begge dagens løb på Padborg Park kunne Steven Tirsgaard , Give, søndag udbygge sin føring i dette års Den Blå Avis MC600 Challenge ganske betragteligt.
 

Men det var bestemt ikke, fordi den unge kører fra Team Designa Køkken fik let spil på Danmarks sydligste racerbane. Godt nok var der ingen, som kunne følge med ham i dagens andet løb, men i det første løb var der kamp til stregen.

Her var det netop Steven Tirsgaard , som lagde sig i spidsen fra start, men inden løbet var en omgang gammelt, var han blevet passeret af Allan Howard, Næstved, Jan Jespersen , Herlev, og Ulrik Døssing Nielsen , Kjellerup. Men denne trio fik ikke lov til at slippe væk. Hele tiden lå Steven Tirsgaard i baghjulene af dem, og han kunne blandt andet følge en duel om førstepladsen mellem Allan Howard og Jan Jespersen på nærmeste hold.

Efter lidt mere end en tredjedel af løbet begyndte Steven Tirsgaard dog at røre på sig. På sjette omgang frarøvede han Jan Jespersen tredjepladsen. Omgangen efter passerede han Ulrik Døssing Nielsen , og yderligere en omgang senere tog han føringen fra Allan Howard.


Steven Tirsgaard (31) scorede to sejre på Padborg Park, men blev undervejs udfordret af bl.a. Allan Howard Christiansen (5) og Jan Jespersen (43)
(Foto: Birger Vilén - www.euroracer.org)

Men sidstnævnte var utroligt stærkt kørende. På niende omgang tilbageerobrede han føringen, og selv om han til at starte med blev presset godt af Steven Tirsgaard , så så det faktisk ud til, at vestsjællænderen kunne opbygge et lille forspring. Men det forspring fik Steven Tirsgaard kørt ind og på sidste omgang gik han forbi og tog sejren.

Dagens første løb for Road Racing-kørerne var meget dramatisk. Hele vejen ned gennem feltet med de 20 motorcykler var der mange nærkampe - nærkampe, der endda ved flere lejligheder var ganske fysiske. Men næsten uanset hvilke situationer kørerne kom ud i, så formåede alle at blive på motorcyklerne.

Anderledes gik det for sig i dagens andet løb. Her måtte Steen Hansen , Herning, i asfalten i forbindelse med starten og en omgang senere var det så René Prang , Kjellerup, der måtte opgive efter et styrt.

Morten Alstrup


Læs mere om:
  • 21/05/06 - Padborg Park - MC600 Challenge
  •