Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Special Saloon Car - Gruppe 2

Jørgen Hansens debut i SSC

Special Saloon Car
Gruppe 2 

14/05/06 

Hermed en lille opsummering af min start på SSC. Som bekendt så fik jeg en "stop & go" for en tyvstart, som jeg ikke forstod, men efter belæring fra dommeren måtte jeg give ham ret.
 

Lige efter "30 sekunder skiltet" skulle jeg finde koblingspunktet. Medens jeg holdt den på bremsen, gav det et lille ryk i bilen, og det var en tyvstart. Senere fandt jeg ud af at jeg efter min "afsoning" stadig førte klassen og var nr. 3 eller 4 generelt. Så begyndte den at glide i koblingen så jeg var nødt til at bakke af, men havde jeg vist at jeg var etter havde jeg nok været lidt mere ond ved koblingen. Så en anden gang har jeg nok tændt min pitradio. På trods af det er jeg udmærket tilfreds, da det ser ud til at både M3'eren og jeg har farten.


Der er ved at være god fart i Jørgen og BMW'en.
(Foto: Motorsporten.dk)

Jeg har monteret en ny kobling med mere og var på Padborg Park 10. maj for at teste, med et godt resultat til følge. Jeg var 3 sek. efter Michael Outzen i DTC BMW'en. Det tror jeg er ganske fornuftigt, når man tænker på at min bil er ca. 160 kg tungere og jo i princippet er en gruppe N-bil med brede skærme. Men det må komme hen ad vejen, enten med løbende forbedringer af den, eller en helt anden bil. Så jeg glæder mig til næste løb på Padborg Park og især Ring Djursland, hvor jeg aldrig selv har kørt, bortset fra 1974 i et Rally - om natten! Jeg skal teste på Ring Djursland lørdag den 13.maj, så jeg kan finde rundt til dobbeltløbet Special Saloon Festivalen.

Med venlig hilsen
Jørgen Hansen

NB Jørgen Hansen vendte tilbage i løbet som toer i gruppe 2 og samlet set på sjettepladsen.


Læs mere om:
  • 30/04/06 - Jyllandsringen - Special Saloon
  •