Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Spaniens GP - BMW preview

Formel 1 
08/05/06 

BMW fik et enkelt point med fra Nürburgring inden teamet vender næsen sydpå til Barcelona. Her forsøger man igen at få flere points.
 

BMW kan - lige som resten af feltet - ikke nå at ændre ret meget på bilerne. Kommer der nye ting på bilerne, er de i forvejen testet til brug på den spanske bane. Men er der noget man er bekendt med, så er det netop Circuit de Catalunya, hvor en stor del af alle teams testarbejde udføres. Derfor er BMW godt bekendt med de faktorer der kan spille ind på den spanske bane.


Villeneuve og Heidfeld vil have flere points denne gang
(Foto: BMW)

Det være sig banens følsomhed overfor temperaturændringer, vinden har også en indflydelse da banen ligger på en bakketop. Og så er der det med greb og balance. Circuit de Catalunya har det med at få bilerne til at understyre, men det ved alle til hudløshed efter de mange tests.

Modsat Nürburgring, så er Circuit de Catalunya en bane som Villeneuve godt kan li'. Det hænger selvfølgelig sammen med det store kendskab fra diverse tests, men også at han har vundet her tidligere. I Formel 1 vandt han i 1997.

Nick Heidfeld har efterhånden noget at leve op til. Hans resultater har ikke været imponerende i år endnu. Kun i et enkelt løb er det blevet til points. Til gengæld var det 5 af slagsen. Teamet har forberedt sig fra tidligere tests til Grand Prixet, blot er der den forskel nu, at temperaturen sandsynligvis vil være højere, og derfor kommer setuppet til at spille en afgørende rolle. Men også teamets strategi(er) vil få en afgørende indflydelse på hvor stor succes man får.

BMW har til i år planlagt en såkaldt "BMW Theme Park", som kommer med rundt til udvalgte europæiske løb. Desværre får tilskuerne på banen ikke mulighed se parken. Jo det gør man hvis man tager ind til Barcelona, hvor Theme Parken vil være opstillet på havneområdet, lige for enden af den berømte gade, Ramblasen.

Dons

Læs mere om:
  • 14/05/06 - Circuit de Catalunya - Formel 1 - FIA F1
  •