Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DTM

Green - Ok at lade Mika køre forbi

DTM 
02/05/06 

DTMJamie Green så ud til at blive den sidste kører på podiet på Lausitzring, men lige før målstregen veg han pladsen til fordel for Mika Hakkinen. Grunden: teamet mente at finnen fortjente en tur på podiet når han nu missede en chance for at vinde.
 

Hakkinen endte ude efter Schneider og de to Audi-kørere, og derfor var hans chance for at tage sin anden DTM-sejr forsvundet. Yderligere kostede en overhaling af kollegaen Jamie Green yderligere en placeringer, og dermed ingen finsk deltagelse på podiet. Men Mercedes-bossen Norbert Haug havde en anden opfattelse - både af hvem der skulle på podiet, og også om Greens overhaling. "Jeg var på indersiden, men jeg tror at han ikke så mig for der var et hul. Vi ramte hinanden og jeg kom forbi. Grunden til at jeg gav placeringen tilbage var at Mika, indtil hans problem, lå til at vinde. Derfor var det ok," siger briten.

Så selvom det hindrede briten i at få flere vigtige point, og måske nok mest af alt giver bedre mulighed for at spille Mika Hakkinen ud som mesterskabskandidat, tager han teamordrene med stor ro. "Han fortjente at komme på podiet. Derfor kan jeg forstå det. Teamet sagde til mig at jeg skulle lade ham komme forbi, også fordi min overhalingsmanøvre var lidt på grænsen - selvom jeg selv fandt den i orden," siger briten.

Benji

Læs mere om:
  • 30/04/06 - Lausitzring - DTM
  •